Een portofoon kopen is goedkoper dan huren (en koffiedrinken)

Als je een portofoon meer dan twee weken per jaar huurt, blijkt kopen een voordeliger oplossing te zijn. Nu zult u zich wellicht afvragen wat koffiedrinken te maken heeft met huren of kopen van een portofoon. In principe niet veel, maar om u een idee te geven wat de gemiddelde Nederlander per jaar uitgeeft aan zijn lekkere bakkie leut, zou u onderstaande video van ING eens moeten bekijken. Ons advies is: een bakkie per dag minder en u zult direct een portofoon kopen in plaats van te huren.

Zo heeft PortofoonWEB al een analoge portofoon vanaf € 35, – per stuk. Mocht u geïnteresseerd zijn in digitale portofoons, dan hebben wij die al vanaf €149, – per stuk.

PortofoonWEB onafhankelijk van ieder merk. Wij leveren bijvoorbeeld het merk Baofeng voor de klant die een goede prijs- kwaliteit verhouding zoekt. Wij bevelen Wouxun aan, als de klant hogere eisen stelt, binnen een aanvaardbaar budget en merken als Kenwood, Icom, Yaesu, Motorola en Hytera leveren wij, als het gaat om een professionele oplossing.

Tevens hebben wij een zeer groot scala aan accessoires. U moet daarbij denken aan antennes, draagtassen, headsets, oortjes en reserve- onderdelen. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en tevens merkonafhankelijk.

Hebt u specifieke wensen? Wij geven graag advies. Of het nu gaat om het leveren van een coax- kabel of het implementeren van een digitaal (DMR) systeem, wij zullen u graag van dienst zijn. Ons motto is dan ook: “Geen woorden, maar daden”! Wij zijn trots op het cijfer dat onze klanten ons geven, een 8+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *