Portofoon Draagtas Softcase Universeel

Nu het aanbod aan portofoons elke week groter wordt, stijgt de vraag naar goede draagtassen voor deze apparaten. Daarom hebben wij ons assortiment universele portofoon draagtassen uitgebreid. Voor iedere portofoon hebben wij nu een passende softcase.

Universele portofoon softcase/ draagtassen zijn geschikt voor diverse merken en modellen, zoals Baofeng, Wouxun, Puxing, Kenwood, Kirisun, Motorola, Hytera, Midland enzovoort. Door de flexibele bovenbevestiging is deze softcase voor zowel kleine als grote modellen geschikt.

Portofoons worden in de meeste gevallen buiten gebruikt of in een bedrijf. In deze zwaardere omstandigheden biedt een stevige draagtas extra bescherming voor uw portofoon. Daarnaast biedt het gebruik van draagtas, eventueel in combinatie met draagriem, extra comfort voor de gebruiker. Met deze draagtas is uw apparaat optimaal beschermt tegen stoten, vallen, stof en water. Door het doordachte systeem zijn alle essentiële hoofdfuncties nog steeds helemaal toegankelijk. Er is goed nagedacht over het ontwerp. U kunt namelijk het holster gemakkelijk in de hand, aan uw riem, of om uw nek of schouder dragen.

Kenmerken Portofoon Draagtas Universeel 20-B:

  • Gewicht 172 gram
  • Formaat 11×6.5×4.5 cm
  • Met beltloop en d- ring

Inhoud van het pakket: ·Universele draagtas plus draagriem

Naast de nieuwe draagtassen is er ook een flinke uitbreiding gedaan in overige accessoires. Denk daarbij aan headsets, oortjes, antennes, speaker microfoons enz. En wij blijven uitbreiden. Houd onze webshop in de gaten. Kunt u iets niet vinden mail ons dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *