Kenwood portofoons

Er zijn verschillende grote producenten van portofoons en walkies talkies voor bedrijven en particulieren. Voor veel mensen is Motorola de meest bekende producent van dergelijke communicatiemiddelen. Wist u echter dat Kenwood portofoons qua kwaliteit niet onder doen voor de producten van Motorola? Het fijne aan Kenwood portofoons is dat deze in tal van prijsklassen worden aangeboden. Zo vindt u altijd een portofoon die aansluit bij uw budget en de toepassing die u voor deze portofoons in gedachten heeft. Het gebruik van Portofoons binnen organisaties wordt steeds gebruikelijker. Denk aan Kenwood portofoons voor beveiligers, Kenwood portofoons voor bouwmarkten, Kenwood portofoons voor restaurants, enzovoorts.

In veel gevallen heeft u voor het gebruik van Kenwood portofoons geen vergunning nodig. Er zijn echter situaties waarbij u een dergelijke vergunning wel aan zal moeten vragen, alvorens u de portofoons kunt gebruiken. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer u een privénetwerk op wilt zetten, buiten de vrij toegankelijke frequentie voor het gebruik van portofoons in Nederland. Op de website van de Nederlandse overheid vindt u meer informatie over het aanvragen van een vergunning voor het gebruik van Kenwood portofoons.

Waarom Kenwood portofoons gebruiken?

De toepassingen van Kenwood portofoons zijn sterk uiteenlopend. U kunt een Kenwood portofoon gebruiken voor de communicatie tussen een receptioniste en afdelingen binnen uw organisatie, voor de communicatie tussen beveiligers binnen uw bedrijfspand, enzovoorts. Ook voor particulieren kunnen Kenwood portofoons voordelen bieden. Veel particulieren kiezen echter voor een walkie talkie, die makkelijker in gebruik is en vaak iets minder functies heeft. Een walkie talkie is doorgaans goedkoper dan een portofoon.

Een alternatief voor het gebruik van Kenwood portofoons is een mobiele telefoon of een vast telefoonnet binnen uw bedrijfspand. Een vast telefoonnet is echter niet geschikt voor de communicatie tussen beveiligers en mobiele telefoons hebben lang niet overal een goed bereik. Door gebruik te maken van Kenwood portofoons bent u verzekerd van een goed bereik binnen uw bedrijfspand. Door de krachtige accu’s in deze portofoons hoeft u daarbij niet bang te zijn voor een uitgevallen portofoon.

Verschillende modellen Kenwood portofoons

Binnen ons assortiment worden Kenwood portofoons in verschillende modellen aangeboden. Denk aan het verschil tussen analoge en digitale Kenwood portofoons, het verschil in het bereik van Kenwood portofoons, verschillen in de extra functies die aan portofoons zijn toegevoegd, enzovoorts. Een voorbeeld van zo’n extra functie is de GPS-lokalisering, waarmee het mogelijk is om de locatie van een portofoon op afstand uit te lezen. Zo kunt u beveiligers beter aansturen, weet u waar beveiligers zich bevinden, enzovoorts. Ook voor organisatoren van evenementen kunnen Kenwood portofoons met GPS-lokalisering een groot voordeel bieden.

Kijk eens in ons assortiment om te zien welke Kenwood portofoons mogelijk interessant voor u of uw organisatie kunnen zijn. Door het grote aanbod aan Kenwood portofoons vindt u altijd een model die aansluit bij uw wensen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *