Motorola Next Gen

Motorola Solutions heeft een nieuw lijn geïntroduceerd. Het gaat om de “Next Gen MOTOTRBO”- lijn. Hierin zijn nieuwe radio’s, een trunking-oplossing en een repeater opgenomen. De nieuwe radio’s hebben een geïntegreerde wifi-module. Deze module zorgt ervoor dat software- updates binnen een paar minuten worden toegepast, terwijl de gebruiker daarvoor geen speciale acties hoeft te ondernemen. Bovendien zijn de toestellen voorzien van een zeer goede batterij. Motorola geeft aan dat deze een bedrijfstijd heeft van 29 uur, zodat er langer mee kan worden doorgewerkt dan bij een standaardbatterij. Er zijn twee cruciale functies verbeterd die u gebruikt als u in risicovolle omgevingen werkt, namelijk de man- down-waarschuwingsfunctie en de binnenpandige locatiebepaling.

Motorola heeft ook een nieuwe MOTOTRBO trunking-oplossing geintroduceerd, genaamd Capacity Max. Door een betere beveiliging en een eenvoudiger bediening is dit systeem behoorlijk verbeterd. Capacity Max is te gebruiken voor alle systemen van kleine tot van complexe projecten die een grotere capaciteit vergen (maximaal 3.000 gebruikers per locatie).

De nieuwe MOTOTRBO-lijn heeft nog een onderdeel, namelijk de repeaters uit de SLR8000-serie. De repeaters zijn op hetzelfde platform gebouwd als de SRL5000-serie. Deze repeaters maken het mogelijk om een systeem te realiseren met dekking over een groot geografisch gebied. De toestellen van de SLR8000-serie kunnen eenvoudig naar eigen wens worden geconfigureerd.

Als u meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen (telefonisch, of via het contactformulier).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *