Kenwood TK-3401D & TK-3501 nu ook leverbaar tegen zeer scherpe prijzen bij PortofoonWEB

De nieuwe Kenwood TK3501 is iets compacter en lichter dan zijn voorganger de TK3301. De Kenwood TK3501 is de perfecte portofoon voor de professionele en de recreatieve gebruiker. Dit apparaat voldoet aan de IP54- normering, waardoor hij stootvast en stof- en spatwaterdicht is. De Kenwood Pro Talk TK-3501 werkt op de standaard PMR 446 licentievrije frequentie, waardoor u zonder vergunning mag communiceren. De Kenwood TK 3501 heeft een aluminium frame en voldoet daardoor zelfs aan de militaire normen als het gaat om een betrouwbare werking onder zeer veeleisende omstandigheden. De Kenwood TK-3501 kan 20 uur in bedrijf zijn. Daarbij kunnen we zeggen dat deze portofoon bijzonder sterk is door een volledig afgesloten behuizing.
U kunt de Kenwood TK-3501 is meteen na de aankoop in gebruik nemen. Alle benodigde accessoires, zoals een snellader en een krachtige Li-Ion batterij met een capaciteit van 1130 Mah en een handige riemclip zijn bij de prijs inbegrepen. Een portofoon moet vaak in een omgeving functioneren waar ontzettend veel lawaai is. Kenwood heeft daarom de frequentiecurve van de TK-3501 geschikt gemaakt voor tweeweg communicatie. Bovendien levert de 32-mm luidspreker een maximumvermogen van 1,5 watt, zodat het geluid altijd zeer luid en duidelijk wordt weergegeven.

Kenwood TK-3401D: digitaal en analoog en vergunningvrij
Al we het over de Kenwood TK-3401D hebben, dan praten we over een portofoon die zowel analoog als digitaal te gebruiken is. Het mooie van de Kenwood TK-3401D is, dat hij kan communiceren met andere (Kenwood) PMR toestellen. Dit kan trouwens alleen in de analoge stand. De batterij en headsets zijn gelijk aan zijn voorgangers (zoals Kenwood TK-3301), waardoor u bij overgang naar de Kenwood TK-3401D de al eventuele aanwezige laders en headsets kunt blijven gebruiken. De Kenwood TK-3401D is de perfecte portofoon voor de professionele en de recreatieve gebruiker. Dit apparaat voldoet aan de IP54- normering, waardoor de Kenwood Pro Talk TK-3401D stootvast en stof- en spatwaterdicht is. De Kenwood Pro Talk TK-3401D werkt op de standaard PMR446 & DPMR 446 digitale licentievrije frequentie, waardoor u zonder vergunning mag communiceren. De Kenwood TK 3501 heeft een aluminium frame en voldoet daardoor zelfs aan de militaire normen als het gaat om een betrouwbare werking onder zeer veeleisende omstandigheden Deze portofoon heeft een bedrijfstijd tot 24 uur. U kunt er gerust vanuit gaan dat de Kenwood 3401D uitzonderlijk sterk is door zijn volledig afgesloten behuizing. Het grote voordeel van de Kenwood TK-3401D is dat hij in digitale modus een betere geluidskwaliteit geeft (ook als u bijna buiten bereik bent). Tevens heeft de Kenwood TK-3401D een AMBE+2 decoder. Deze decoder filtert hinderlijke achtergrondgeluiden er uit, zodat u een beter verstaanbaar geluid overhoudt. Daarnaast is meeluisteren door anderen vrijwel onmogelijk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *