Digitaal voor de prijs van Analoog

Met de TYT DP-290 bent u nooit te duur uit, want u schaft een digitale portofoon aan voor de prijs van een analoge. De TYT DP-290 is zeer robuust uitgevoerd en eenvoudig te bedienen. Deze TYT DP-290 is speciaal gemaakt voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in digitale communicatie, maar hier in eerste instantie niet teveel aan uit willen geven. De TYT DP-290 is eenvoudig uitgevoerd en dit maakt het werken met dit apparaat voor iedereen begrijpelijk. Deze portofoon beschikt over 16 vrij- programmeerbare kanalen, hier kunt gebruik van maken ben voor, zowel voor analoge als digitale communicatie. In de analoge modus kunt u met de TYT DP-290 ook CTCSS / DCS gebruiken. Hiermee kunt probleemloos omschakelen van analoog naar digitaal. In de digitale mode, DPMR genoemd, kunt u encryptie toepassen. Hiermee codeert u uw berichten en is afluisteren vrijwel onmogelijk, waardoor ook vertrouwelijke berichten gewoon door te geven zijn. U kunt zelfs gebruik maken van de functie om de kanalen in de mixed- mode te programmeren. In dat geval is de TYT DP- 290 op één kanaal, zowel analoog als digitaal te gebruiken.

Deze portofoon is ook in omgevingen waar voortdurend veel lawaai heerst, zeer goed te gebruiken. De vocoder- chip filtert namelijk alle bijgeluiden eruit. Daarbij is de audio- output ruim één watt. DPMR is vergelijkbaar met DMR, maar in tegenstelling tot DMR maakt DPMR gebruik van slechts één tijdslot. Hierdoor krijgt u een grotere bandbreedte en bent u verzekerd van een uitermate grote audiokwaliteit (zelfs beter dan DMR). Hierdoor krijgt u een geweldige verstaanbaarheid in combinatie met spraakfiltering. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden en in een lawaaiige omgeving, blijft u goed verstaanbaar.

De TYT DP 290 maakt gebruik van de K-Type Kenwood- aansluiting. Voor dit type aansluiting hebben wij een zeer groot aanbod accessoires, u moet hierbij denken aan betaalbare oortjes, headset, speakermicrofoons, motorhelmsystemen enzovoort. Met een USB- programmeerkabel (kosten 12,50 euro), kunt u via de computer deze portofoon volledig programmeren en beheren naar eigen wens. Wij kunnen gratis een standaardprogrammering verzorgen. Specifieke programmeringen zijn ook mogelijk, maar dan op aanvraag.

Meer informatie en of kopen klik hier:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *