De goedkoopste portofoon

Bij de aanschaf van een portofoon dient u met tal van verschillende aspecten rekening te houden. Denk aan het bereik van de portofoon, het aantal kanalen wat op de portofoon kan worden aangesloten, de mogelijkheid om een GPS-functie te gebruiken, enzovoorts. Ook de prijs voor een portofoon kan een aspect zijn om op te letten bij de aanschaf van een nieuwe portofoon of walkie talkie. In dit artikel vertellen we u meer over de goedkoopste portofoons van dit moment. Wist u dat de goedkoopste portofoon niet meer dan 55 euro hoeft te kosten? Zo heeft u een goedkope oplossing voor de communicatie binnen uw organisatie, uw gezin of bijvoorbeeld uw schoolkamp!

Verschil tussen een portofoon en walkie talkie

Het is allereerst belangrijk om het verschil tussen een portofoon en een walkie talkie te beschrijven. De term ‘walkie talkie’ wordt voornamelijk gebruikt voor de goedkope modellen portofoons, die met name voor particulieren erg interessant kunnen zijn. Onder een ‘portofoon’ verstaan we de portofoons die door grotere bedrijven, evenementorganisatoren en beveiligers worden gebruikt. Portofoons zijn doorgaans duurder dan walkie talkies, maar beschikken ook over verschillende extra functies, een groter bereik, etc.

Om een geschikte goedkope portofoon te vinden is het dus belangrijk om voor uzelf te bepalen wat u van de portofoon verwacht. Wilt u een portofoon met een groot bereik? Wilt u meerdere groepen op de portofoon aan kunnen sluiten? Enzovoorts. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren kunt u de goedkoopste portofoon zoeken, die aan uw wensen voldoet.

Goedkoopste portofoons van dit moment

Wanneer u puur naar de prijs van de verschillende portofoons kijkt, zult u zien dat het merk Baofeng op dit moment de goedkoopste portofoons aanbiedt. Deze producent heeft portofoons op de markt gebracht die nog geen 55 euro per stuk kosten. Hoewel deze Baofeng portofoons erg goedkoop zijn, betekent dit niet dat de kwaliteit slecht is. Integendeel! Deze goedkope portofoons hebben een relatief groot bereik en kunnen daarbij zonder vergunning gebruikt worden. Uitpakken en aan de slag!

Naast de goedkoopste portofoon van Baofeng kunt u ook naar de portofoons van Wouxun kijken. Dit merk laat haar portofoons in China produceren en biedt ze onder meer op de Europese markt aan tegen een relatief lage prijs. Een derde producent die goedkope portofoons aanbiedt is Motorola. Voor veel mensen zal Motorola een van de bekendste producenten van communicatiemiddelen zijn. In het assortiment van dit merk vindt u onder meer een set van twee portofoons voor slechts 79 euro.

Goedkope portofoons voor particulieren

De goedkoopste portofoons die in dit artikel beschreven zijn worden voornamelijk door particulieren gebruikt. Bedrijven willen verzekerd zijn van een hoge kwaliteit en gebruiken doorgaans meer functies dan particulieren. Dit maakt dat grotere organisaties sneller in een hogere prijsklasse zullen kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *