Baofeng IP67 Waterdichte Portofoons

Baofeng heeft nu ook een tweetal waterdichte IP67 gecertificeerde modellen op de markt gebracht: de Baofeng BF-A58 en de Baofeng BF-9700.

De Baofeng BF-A58 (5 watt dualband VHF + UHF) is IP67 gecodeerde, portofoon, dit betekent dat hij spuitwaterdicht is. Deze portfoon wordt compleet geleverd met een zeer degelijke VOX handsfree headset en een 1800Mah Li-ion accu. De Baofeng A58 is bijzonder laag geprijsd als het gaat om waterdichte portofoons. Wij garanderen dat u nergens anders een dergelijke waterdichte VHF en UHF dualband portofoon vindt, met deze eigenschappen voor dit bedrag. Dit apparaat is zeer robuust uitgevoerd en is tevens voorzien van een zeer fel schijnende ledlamp. Als u een zeer degelijk en betaalbaar apparaat zoekt die waterdicht is, dan is de Baofeng BF A58 IP67 het juiste apparaat voor u. Wij kunnen de Boafeng BF-A58 gratis voor u programmeren op de 8 PMR + 69 LPD- kanalen, of op de Kenwood 16 standaardkanalen (vergunningvrij).

De Baofeng BF-9700 is een professionele 16 kanaal UHF portofoon. De Baofeng BF- 9700 is IP67 gecertificeerd en waterdicht. Deze uitermate robuust gebouwde portofoon heeft een zendvermogen van 8 watt en is daardoor geschikt voor dagelijks professioneel gebruik. Dit apparaat is zeer gemakkelijk in gebruik en u kunt hem daarom inzetten voor de meest uiteenlopende doeleinden. De Baofeng BF-9700 is ook direct klaar voor gebruik en wordt geleverd inclusief een VOX handsfree headset en een zware 2800Mah accu en tafellader. De Baofeng BF9700 is de eerste waterdichte portofoon voor professioneel gebruik die goedkoper is dan €100, -. Een dergelijke portofoon die deze specificaties bezit en prestaties levert kunt u alleen bij ons aanschaffen voor dit bedrag. Eventueel kunnen wij ze gratis voor u programmeren op de 8 PMR + 8 PMR SUB kanalen, of op de Kenwood 16 standaardkanalen (vergunningvrij).

Beide apparaten kunt u ook naar eigen wens programmeren. Dit kan zowel handmatig, als met een usb- programmeerkabel die wij aanbieden voor slechts € 17,50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *